Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Home
 • Veelgestelde vragen (FAQ)
ptitle-particle1
CuliCloud (FAQ)

Veelgestelde vragen

CuliCloud is een uitgebreid expertsysteem met vele functionaliteiten. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn en hoe CuliCloud voor uw bedrijfsvoering geschikt is?

Heeft u vragen? Wij zijn er voor u.

CuliCloud is een branchespecifiek cloud-based ERP+ software systeem voor de productie en verkoop van (dieet) maaltijden. CuliCloud is ontwikkeld voor en in samenwerking met maaltijdproducenten en voedingsindustrie.
CuliCloud is ontwikkeld voor maaltijdproducenten en de maaltijdservice industrie voor o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, luchtvaart, restaurants, thuismaaltijden, bedrijfscatering, partycatering, hotels, fastfood, gevangenissen.
CuliCloud software kan alle informatie van ingrediënt tot maaltijd en van inkooporder tot en met facturatie real-time inzichtelijk en beheersbaar maken. CuliCloud is volledig schaalbaar en aanpasbaar en geeft een compleet overzicht van processen en bedrijfsvoering.
Voordelen van CuliCloud zijn o.a. de inzichtelijkheid van alle processen met extra efficiency en tijdsbesparing als resultaat! U kunt snel en makkelijk werkopdrachten en procesoverzichten voor alle afdelingen volgen. Met CuliCloud is het mogelijk om werkzaamheden real-time te plannen en sturen dankzij dynamische processen en berekeningen.
Ja. CuliCloud is volledig cloud-based en wordt gehosted bij een high-end specialized hosting omgeving. CuliCloud is een ERP+ pakket dus een combinatie van een kennissysteem en ERP functionaliteiten. CuliCloud is online 'Software as a service' (SaaS). CuliCloud is dus altijd up-to-date met de nieuwste versie.
Voldoet CuliCloud aan regel- en wetgeving?
Ja. CuliCloud volgt de richtlijnen en normen zoals o.a.:
- HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- KWID (Kwantitatieve ingrediëntendeclaratie)
- Nutri-Score (Voedselkeuzelogo voor levensmiddelen)
- CO₂-neutraal (CuliCloud is Klimaatneutraal)
- AVG/GDPR (Privacy. Algemene verordening gegevensbescherming)
De kosten oor CuliCloud verschillen afhankelijk van de functionaliteiten die u wilt gaan gebruiken, CuliCloud is namelijk volledig schaalbaar en aanpasbaar. Over het algemeen kunt u uitgaan van de kosten van een halftijds medewerker per jaar.

Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!
CuliCloud is niet alleen software, maar kan u ook ondersteunen met experts op verschillende vakgebieden zoals o.a.:
- Diëtetiek
- Productie
- Planningen
- Administratie
- Bedrijfsvoering

Laat u informeren over alle mogelijkheden van CuliCloud

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor informatie en CuliCloud vragen

Wilt u aanvullende informatie of heeft u een specifieke vraag, vul dan het contactformulier in en laat u informeren over alle mogelijkheden van CuliCloud!

  Uw contactgegevens

  Uw bericht

  Vul de som van de anti-spam code in:

  Archives

  Geen archieven om te tonen.

  Categories

  • Geen categorieën
  Cart

  Geen producten in je winkelwagen.