Software

ptitle-particle1
CuliCloud

Software

CuliCloud is een cloud-based software ERP+ pakket speciaal ontwikkeld voor maaltijdproducenten en de maaltijdservice industrie. Een RBI (rule-based intelligence) expertsysteem waarmee realtime dynamische processen binnen uw organisatie inzichtelijk en beheersbaar worden gemaakt.

CuliCloud is volledig schaalbaar en aanpasbaar. Laat u informeren over de mogelijkheden, functionaliteiten en kenmerken van CuliCloud planning.

 • CuliCloud is volledig schaalbaar en aanpasbaar
 • Voldoet aan de HACCP en AVG wetgevingen
 • Cloud hosting in eigen datawarehouses
 • SaaS dus altijd up-to-date met de nieuwste versie
 • Al meer dan 5 miljoen maaltijden sinds 2018
 • Volledig schaalbaar en aanpasbaar
 • Voldoet aan de HACCP wetgevingen
 • SaaS dus altijd de nieuwste versie
 • Cloud hosting datawarehouse
 • 5 miljoen maaltijden sinds 2018
CuliCloud software

Intelligente cloud-based ERP+ software

CuliCloud is speciaal ontwikkeld voor de maaltijdservice en maaltijdbereiding.

 • Dynamische processen
 • RBI (rule-based intelligence)
 • Realtime gegevens beschikbaar
 • Realtime koppelingen met andere systemen
 • Duidelijk, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk

Laat u informeren over alle mogelijkheden van CuliCloud

CuliCloud software

Functionaliteiten & Kenmerken

Bestelsoftware met o.a. bestelsystemen, artikelspecificaties, bestellijsten, menuformules (zorg), webshops (thuis), bedrijfscatering (groothandel), besteltermijnen, speciale afleverdagen, offertes en nog veel meer!

Functionaliteiten » bestellen
Bezorgsoftware met o.a. pakbonnen, verzendlijsten, orderpicking, emballage beheer, statiegeld verwerking, locatie beheer, kwid specificaties, automatische bezorgroutes, routeplanning koppelingen en nog veel meer!

Functionaliteiten » Bezorgen
Administratiesoftware met o.a. inkoopbeheer, klantenbeheer, leverancierbeheer, voorraadbeheer, managementinformatie, grafieken en overzichten, factuurbeheer, factuurbijlagen, factuursoorten en nog veel meer!

Functionaliteiten » Administratie
Receptensoftware met o.a. ingrediëntenbeheer, receptuurbeheer, basisrecepten, bereidingswijzen, voedingswaarden, voedingsdeclaratie, allergenen informatie, nutri-score, KWID specificaties en nog veel meer!

Functionaliteiten » Recepten
Productiesoftware met o.a. kookopdrachten, receptboek, ingrediëntenlijst voorbereiding, bakcodes, assembleerlijsten, portioneerlijsten, uitgiftelijsten, weegschaalkoppeling, THT-datum en bewaarwijze en nog veel meer!

Functionaliteiten » Productie
Planningsoftware met o.a. charges, drag & drop functie, stationsplanning, keukenplanning, inkooplijsten, voorraadpositie, afleverschemas, verzendlijsten, routeplanning koppelingen en nog veel meer!

Functionaliteiten » Planning
Branchespecifieke cateringsoftware met o.a. bedrijfscatering, partycatering, catering offertes, projectplanning, personeelsplanning, locatiebeheer, verhuur en materiaallijsten, opbouw en afbouw, emballage tracing en nog veel meer!

Functionaliteiten » Catering
Branchespecifieke thuissoftware met o.a. online bestellen particulieren, dieetvoorkeuren, speciale besteldagen, orderpicking, pakbonnen op route, kasbonnen, verzendgroepen, verzendetiketten direct printen, bezorgroutes en nog veel meer!

Functionaliteiten » Thuis
Branchespecifieke zorgsoftware met o.a. digitaal bestellen cliënten, dieetafleidingen, speciale bestel- en bezorgdagen, dagkeuze en menublokken, maaltijd en componentkeuze, voedingsinformatie voor zorgdossier, karrenkaarten zorginstelling, portioneerkaarten, aanbiedingsschema en nog veel meer!

Functionaliteiten » Zorg
CuliCloud software

Met CuliCloud alles real-time inzichtelijk en beheersbaar

Een groot voordeel van CuliCloud intelligente cloud-based ERP+ software is de inzichtelijkheid van alle processen met  extra efficiency en tijdsbesparing als resultaat!

U kunt snel en makkelijk werkopdrachten en procesoverzichten voor alle afdelingen volgen. Met CuliCloud is het mogelijk om werkzaamheden realtime te plannen en sturen dankzij dynamische processen en berekeningen.

 • CuliCloud is volledig schaalbaar en aanpasbaar
 • Voldoet aan de HACCP en AVG wetgevingen
 • Cloud hosting in eigen datawarehouses
 • SaaS dus altijd up-to-date met de nieuwste versie
 • Al meer dan 5 miljoen maaltijden sinds 2018
CuliCloud software

Veelgestelde vragen (FAQ)

CuliCloud is een branchespecifiek cloud-based ERP+ software systeem voor de productie en verkoop van (dieet) maaltijden. CuliCloud is ontwikkeld voor en in samenwerking met maaltijdproducenten en voedingsindustrie.
CuliCloud is ontwikkeld voor maaltijdproducenten en de maaltijdservice industrie voor o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, luchtvaart, restaurants, thuismaaltijden, bedrijfscatering, partycatering, hotels, fastfood, gevangenissen.
CuliCloud software kan alle informatie van ingrediënt tot maaltijd en van inkooporder tot en met facturatie real-time inzichtelijk en beheersbaar maken. CuliCloud is volledig schaalbaar en aanpasbaar en geeft een compleet overzicht van processen en bedrijfsvoering.
Voordelen van CuliCloud zijn o.a. de inzichtelijkheid van alle processen met extra efficiency en tijdsbesparing als resultaat! U kunt snel en makkelijk werkopdrachten en procesoverzichten voor alle afdelingen volgen. Met CuliCloud is het mogelijk om werkzaamheden real-time te plannen en sturen dankzij dynamische processen en berekeningen.
Ja. CuliCloud is volledig cloud-based en wordt gehosted bij een high-end specialized hosting omgeving. CuliCloud is een ERP+ pakket dus een combinatie van een kennissysteem en ERP functionaliteiten. CuliCloud is online 'Software as a service' (SaaS). CuliCloud is dus altijd up-to-date met de nieuwste versie.
Ja. CuliCloud volgt de richtlijnen en normen zoals o.a.:
- HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
- KWID (Kwantitatieve ingrediëntendeclaratie)
- Nutri-Score (Voedselkeuzelogo voor levensmiddelen)
- CO₂-neutraal (CuliCloud is Klimaatneutraal)
- AVG/GDPR (Privacy. Algemene verordening gegevensbescherming)
De kosten oor CuliCloud verschillen afhankelijk van de functionaliteiten die u wilt gaan gebruiken, CuliCloud is namelijk volledig schaalbaar en aanpasbaar. Over het algemeen kunt u uitgaan van de kosten van een halftijds medewerker per jaar.

Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!
CuliCloud is niet alleen software, maar kan u ook ondersteunen met experts op verschillende vakgebieden zoals o.a.:
- Diëtetiek
- Productie
- Planningen
- Administratie
- Bedrijfsvoering

Bekijk ook de veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor meer informatie over CuliCloud.

Functionaliteiten

Ontdek de vele mogelijkheden

CuliCloud is opgebouwd uit verschillende onderdelen en is op vele manieren in te richten en aan te passen aan uw specifieke situatie. Bekijk de belangrijkste CuliCloud functionaliteiten.

Functionaliteiten

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

 • Geen categorieën
Cart

Geen producten in je winkelwagen.